#digital #dental #lab

Software imagistică dentară

Pachetele software pentru imagistică permit afișarea, evaluarea, prezentarea și documentarea datelor 3D, provenite în urma investigațiilor CBCT.

OnDemand 3D Dental., DigiLab

ONDEMAND 3D DENTAL

OnDemand3D Dental de la Cybermed, include funcții de tratament dentar și planificare a implantului, cum ar fi aspectul MPR, plasarea implantului, verificarea și analiza TMJ, comunicarea PACS.


VEZI DETALII

OnDemand 3D Full Application

ONDEMAND 3D FULL APPLICATION

Ajută în diagnosticarea și planificarea implantelor. Include majoritatea modulelor disponibile, inclusiv modulul 3D, care permite activități de segmentare, măsurare volum, export STL și modulul Fusion. Permite comunicarea PACS.


VEZI DETALII

OnDemand 3D Full App + Ceph

ONDEMAND 3D FULL APPLICATION + 3D CEPH MODULE

Permite atât diagnosticarea și planificarea implantelor, cât și analiza teleradiografică 3D Ceph. Conține modulele pachetului Full Application, plus modulul 3D Ceph.


VEZI DETALII

OnDemand 3D Server, DigiLab

ONDEMAND 3D SERVER

Ofera o bază de date care poate fi accesată din locații multiple, în orice moment, prin intermediul unei simple conexini Internet.


VEZI DETALII

OnDemand 3D Project Vievew, DigiLab

ONDEMAND 3D PROJECT VIEWER

OnDemand3D Project Viewer accesează direct serverul Cloud pentru fișierele pacientului și permite salvarea modificărilor direct pe server.


VEZI DETALII

In2Guide Planner, DigiRay

IN2GUIDE PLANNER

In2Guide este un software de planificare a implantelor dentare construit pe baza OnDemand3D și cu ajutorul căruia se colectează toate scanările și datele pacientului. După prelucrarea datelor în In2Guide se poate trece la execuția ghidurilor chirurgicale pentru toate tipurile de edentații și pentru majoritatea sistemelor de implanturi. Datele prelucrate în In2Guide sunt stocate și salvate pe serverul OnDemand3D și pot fi accesate în orice moment, indiferent de locație atâta timp cât există o conexiune la internet.


VEZI DETALII

In2Guide Standalone, DigiRay

IN2GUIDE PRO STAND ALONE PACKAGE

In2Guide Pro este destinat utilizatorilor avansați, cum ar fi laboratoarele de tehnică dentară și centrele de imagistică care sunt dotate cu un aparat de CT, un scaner intra-oral sau un scaner 3D, în timp ce In2Guide Planner este o versiune mult mai basic care permite doar planificarea implantului.


VEZI DETALII

3D CEPH MODULE, DigiRay

3D CEPH MODULE STANDALONE PACKAGE

Analiza teleradiografică 3D este un pas important pentru domenii precum ortodonție sau chirurgie orală. Prin extinderea analizei clasice 2D la 3D, valorile se pot determina mai precis și mai sigur. În plus, analiza poate fi extinsă pentru a îndeplini cerinte individuale. Relațiile dintre puncte, linii și unghiuri pot fi definite liber și apoi folosite pe datele selectate de utilizator. Funcționalități: cefalometrii, măsuratori, trasare punctaj, suprapuneri, comparații pre și post operatorii, fotografie 2D, generator de imagini radiologice.


VEZI DETALII

DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.