#digital #dental #lab

Ghiduri chirurgicale


Ghidurile chirurgicale realizate de DigiLAB oferă o adaptare perfectă în cavitatea bucală a pacientului, controlează cu exactitate locația, direcția, adâncimea forării și plasării în osul alevolar al implantului dentarpentru o gamă largă de sisteme!

Sistemul nostru de ghiduri chirurgicale oferă:

Pentru medici: plasare estetică și funcțională a implantului, precizie, siguranță și manoperă chirurgicală predicitibilă, cu control automat al adâncimii de forare pentru un protocol ușor de realizat în cabinet.
Pentru pacienți: o interevenție chirurgicală minim invazivă fară traume, mai putină durere și inflamații post-operatorii limitate. De asemenea, pacientul se va bucura de un timp de recuperare mai rapid și opțiunea de a avea dinții imediat intr-un sistem dovedit a fi sigur si precis.

Sistemul nostru de ghiduri chirurgicale functionează atât în cazul pacienților edentați parțial cât și edentați total, pentru o gamă largă de sisteme implantare, putând fi sprijinite pe dinții restanți, gingia sau osul alveolar. Sistemele utilizate de DigiLAB suportă încărcarea imediată a implantelor. Ghidurile chirurgicale sunt realizate dintr-un material bio-compatibil certificat CE și FDA.

Avantajele sistemului nostru de ghiduri chirurgicale:

Predictibilitate: planificarea tratamentului se realizează de la cap la coadă cu date culese de noi și în colaborare stransă cu medicul referant, limitând drastic situațiile neplăcute.

Economie de timp: dacă pecientiul ajunge la noi pentru scanări și suprapunerea datelor, dvs. veți avea mai puțină “bătaie de cap” și veți economisi timp. Astfel veți avea ocazia de a vă focusa pe efectuarea tratamentului devenind mai productivi.

Functionează pe toate tipurile de edentații și majoritatea sistemelor implantare: suportă atât protocol Fully Guided cu plasarea implantului prin ghidul chirurgical cât și pe protocol Partially Guided cu plasarea implantului și/sau a frezei terminale freehand.

Acuratețe, precizie, eficientizare: sistemul permite medicului curant să execute intervenția cu precizie ridicată pentru rezultate și timpi operatori superiori.

Satisfacție ridicată pentru pacient și medic: sistemul permite planificarea implantului în poziția ideală dpdv. estetic și funcțional, prin integrarea cu serviciile de wax-up digital și scanare intra-orală.DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.