#digital #dental #lab

Clear Aligners


Reprezintă varianta estetică și minim invazivă a unui aparat ortodontic clasic. Tratamentul cu clear aligners, utilizează gutiere transparente personalizate pentru fiecare caz în parte, scopul fiind alinierea dinților și corectarea ocluziei (mușcaturii).

Inainte de începerea tratamentului cu Clear Aligners medicul va înregistra situația actuală a danturii pacientului, fie prin amprentare în cabinet, fie trimițându-l la DigiLAB pentru scanare intra-orală a arcadelor dentare și mușcăturii. După scanarea intra-orală, medicul nostru specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, acreditat pentru tratamentul cu Clear Aligners va analiza cazul împreună cu medicul referant și împreună vor trece la întocmirea planului de tratament.

Planul de tratament va fi efectuat cu ajutorul unui soft special pentru tratamentele cu Clear Aligners, abia după ce se culeg toate datele situației actuale a pacientului (inclusic CBCT-ul) și dupa stabilirea clară a așteptărilor acestuia.

Planul de tratament se stabilește în funcție de dificultatea cazului și după simularea software a mișcărilor viitoare ale dinților și rădăcinilor astfel încât să nu existe posibilitatea unei coliziuni între acestea sau ieșirea lor din conturul osos. Numărul etapelor de tratament va corespunde cu  numărul de gutiere pe care pacientul le va purta pe perioada tratamentului.

Clear Alignerele se vor purta 22 de ore pe zi; se îndepartează doar în timpul meselor. Avantajele Clear Alignerelor:
– gutierele / dispozitivele sunt aproape invizibile
– nu impun restricții legate de alimentație
– nu sunt retentive pentru alimente
– sunt confortabile
– pot fi îndepărtate și montate foarte ușor
– pot să producă mișcarea unui singur dinte sau alinierea unui grup mare de dinți
– pot sa corecteze, să închidă sau să deschidă ocluzia (mușcătura), să corecteze dimensiunea verticală a feței și chiar expanisunea maxilarului în anumite situații.


DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.