#digital #dental #lab

Analiză ortodontică cu OrthoAnalyzer – 3Shape


Softul Ortho System/ Ortho Analyzer este o unealtă puternică în mâna unui medic specialist ortodont pentru că furnizează rapid informații greu de cules și de analizat prin metode clasice de  analiză model sau analiză radiografie.

Dupa scanarea intra-orală sau scanarea amprentei pacientului, datele sunt importate într-un soft dedicat. Acest soft permite importul tuturor datelor DICOM și STL (CBCT -urilor, fotografiilor, Ceph-urilor și OPG-urilor precum și a scanărilor optice) și oferă o perspectivă completă asupra cazului ortodontic. El poate face segmentarea și măsurarea coroanelor dinților, rădăcinilor, osului alveolar și a oaselor craniene, a spațiilor inter-dentare și a rapoartelor ocluzale în toate cele trei planuri.

De asemenea, poate fi utilizat la realizarea set-up-urilor ortodontice virtuale în toate planurile  sau la alinierea modelelor dentare, a scanărilor intra-orale înainte – în timpul și după încheierea tratamentului ortodontic. Ortho System / Ortho Analyzer poate realiza extracția și mișcarea virtuală a dinților și de asemenea, suprapunerea cu CBCT-ul pacientului. Ortho Analyzer furnizează numeroase măsurători și rapoarte: Bolton, Overbyte / Overjet, Oclusion Map, Cross Section, Cross Section along dental arch, 3D Distance, Model set comparison and difference map. etc.


DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.