#digital #dental #lab

Planificare tratament

De la planificarea tratamentului la realizarea lucrărilor protetice, obiectivele echipei sunt funcționalitatea și estetica.

chirurgie ghidata, DigiLab

CHIRURGIE GHIDATĂ

Presupune optimizarea tratamentului implantar prin planificarea implantelor dentare din punct de vedere funcțional și estetic. Această procedură se efectuează cu ajutorul ghidurilor chirurgicale.


VEZI DETALII

planificare implante, DigiLab

PLANIFICARE IMPLANTE

Facilităm munca medicilor prin planificarea implantelor, estetic și functional. Ne ajută experiența vastă în imagistică, stomatologie digitală și accesul la programe și echipamente performante.


VEZI DETALII

ghiduri chirurgicale, DigiLab

GHIDURI CHIRURGICALE

Soluție eficientă care controlează cu exactitate locația, direcția și adâncimea frezării / plasării implantelor în osul alveolar. Se pot utiliza pentru majoritatea sistemelor de implante.


VEZI DETALII

scanari intra-orale DigiLab

SCANARE INTRA-ORALĂ

Amprentare digitală rapidă și precisă a arcadelor. Procedura de scanare intra-orală asigură o eficiență crescută a medicului și confort sporit pacientului. Realizată cu ajutorul scanerului 3Shape TRIOS®3.


VEZI DETALII

clear aligners DigiLab

CLEAR ALIGNERS

Alternativă estetică și minim invazivă pentru aparatul ortodontic clasic. Tehnica cu Clear Aligners, utilizează gutiere transparente personalizate, scopul fiind alinierea dinților și corectarea ocluziei.


VEZI DETALII

Ortho Analyzer, DigiLab

ANALIZĂ ORTODONTICĂ CU ORTHOANALYZER

Oferă o perpectivă completă asupra cazului. Furnizează rapid informații greu de cules prin metodele clasice, despre rapoartele si relațiile dintre coroane și rădăcinile dinților.


VEZI DETALII

wax-up digital DigiLab

WAX-UP DIGITAL + PRINTARE 3D

Tehnică digitală utilizată pentru prefigurarea 3D a restaurărilor finale. Cu ajutorul impimantei 3D, realizăm componentele pentru mock-up.


VEZI DETALII

wax-up clasic, DigiLab

WAX-UP CLASIC

Varianta clasică pentru prefigurarea cazului final. Aditiv, estetic și funcțional se modelează din ceară pe model de gips, respectând indicațiile medicului.


VEZI DETALII

printare 3D modele, DigiLab

PRINTARE 3D MODELE DENTARE

Tehnologie care oferă o flexilbilitate nelimitată pe parte de design și elaborare într-o singură etapă a diferitelor tipuri de modele dentare.


VEZI DETALII

3D Digital Smile Design

3D DSD (DIGITAL SMILE DESIGN)

Analiză facială în raport cu proporțiile dentare. Ajută la comunicarea dintre tehnician, medic și pacient. Este un pas important pentru refacerea zâmbetului și realizarea corectă a unei lucrări protetice.


VEZI DETALII

DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.