Recomandările înseamnă foarte mult pentru noi

Testimoniale
medici stomatologi


Dr Mihai Sigartau

Colegii din afara cabinetului

“Pot să spun că cei de la DigiLab sunt pentru mine colegii din afara cabinetului. Comunicăm eficient. Mă ajută la planificarea implantelor, execuția ghidurilor chirurgicale și realizarea lucrărilor finale. Mă bucur că am acces la tehnologia și know-how-ul lor. Mulțumit de colaborare.“


Dr. Mihai Sigartău, medic specialist chirurgie orală

Dr Ioana Istoan

Performanță în timpi record

“Lucrăm mult cu pacienți din străinătate. Se așteptă de la noi restaurări protetice de calitate la un preț decent într-un timp foarte scurt. Cu ajutorul echipei DigiLab, reușim să oferim performanță în timpi record. Le mulțumesc pentru seriozitate și pentru că livrează peste așteptări!”


Dr. Ioana Istoan, medic stomatolog

Dr Ioana Maximn

Îmi ușurează munca

“Ca medic ortodont, e ușor să trimit pacienții la DigiRay pentru radiografii și fotografii. Mă bucur că acum, prin DigiLab, fac și scanarea intra-orală, analiza ortodontică și ocluzală și printarea modelelor dentare. Mi-au ușurat munca foarte mult și apreciez!”


Dr. Ioana Maxim, medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială


Dr Simona Galan

Ghiduri pentru majoritatea sistemelor de implanturi de pe piață

“Ca specialist în chirurgie orală, tratez zilnic cazuri de implantologie sau regenerare osoasă. Tehnicienii DigLab mă ajută foarte mult la planificarea cazurilor și execuția ghidurilor chirurgicale. Partea cea mai bună este că nu sunt limitată la un singur sistem de implanturi; ei fac ghiduri pentru majoritatea sistemelor de implanturi de pe piață.”


Dr. Simona Galan, medic specialist chirurgie orală

Dr Vlad Crisan

Ajutor pe ghiduri chirurgicale

“Recomand cu toată încrederea DigiLab. Experiența mea cu ghidurile chirurgicale era limitată, însă am primit ajutor și suport prompt din partea tehnicienilor de acolo si de la DigiRay. Am învățat de la ei multe lucruri noi despre planificarea implantelor, iar lucrările protetice au fost perfecte!”


Dr. Vlad Crișan, medic stomatolog

Dr Stefana Joldea

Mă pot baza pe DigiLab

“Trimiteam mulți pacienți la Digiray pentru radiografii, iar acum am început să trimit pacienții pentru scanări intra-orale sau lucrări protetice. Tehnicienii mă ajută la planificarea tratamentului, wax-up-uri, provizorii, înregistrarea culorii etc. Pentru mine este important că mă pot baza pe specialiștii DigiLab și că sunt atenți la detalii.”


Dr. Ștefana Joldea, medic stomatolog


Dr Lavinia Prodan

Ajutor competent pe ortodonție

“Digilab mă ajută mult cu pacienții de ortodonție. De la amprentarea digitală, la analiza orto și analiza ocluziei cu Ortho Analyzer, set-urile de fotografii, radiografii și CBCT-uri, până la printarea modelelor în rășină.”


Dr. Lavinia Prodan, medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr Larisa Pop Trif

Restaurări ceramice, impecabil!

“Am colaborat cu DigiLab pe restaurări integral ceramice și rezultatele au fost excelente. Au știința și răbdarea necesare pentru realizarea unor lucrări estetice. Se vede că sunt tineri, deschiși și dedicați.”


Dr. Larisa Pop-Trif, medic stomatolog

Dr Cristian Pop, manager general DigiLab

Know-how în stomatologia digitală

“Mă bucur că în sfârșit pot colabora cu cineva care are perspectivă și know-how în stomatologia digitală. Toată lumea vorbește despre asta. Tehnicienii de la DigiLab o și implementează. DiogiLab mă ajută cu pacienții pretențioși.”


Dr. Cristian Pop, medic stomatolog MSc Oral Implantology


#digital #dental #lab

Medicii recomandă DigiLAB


Dr Ioana Istoan

Lucrăm mult cu pacienți din străinătate. Se așteptă de la noi restaurări protetice de calitate la un preț decent într-un timp foarte scurt. Cu ajutorul echipei DigiLab, reușim să oferim performanță în timpi record. Le mulțumesc pentru seriozitate și pentru că livrează peste așteptări!

Dr. Ioana Istoan

medic stomatolog

Dr Vlad Crisan

Recomand cu toată încrederea DigiLab. Experiența mea cu ghidurile chirurgicale era limitată, însă am primit ajutor și suport prompt din partea tehnicienilor de acolo si de la DigiRay. Am învățat de la ei multe lucruri noi despre planificarea implantelor, iar lucrările protetice au fost perfecte!

Dr. Vlad Crișan

medic stomatolog

Dr Ioana Maximn

Ca medic ortodont, e ușor să trimit pacienții la DigiRay pentru radiografii și fotografii. Mă bucur că acum, prin DigiLab, fac și scanarea intra-orală, analiza ortodontică și ocluzală și printarea modelelor dentare. Mi-au ușurat munca foarte mult și apreciez!

Dr. Ioana Maxim

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr Mihai Sigartau

Pot să spun că cei de la DigiLab sunt pentru mine colegii din afara cabinetului. Comunicăm eficient. Mă ajută la planificarea implantelor, execuția ghidurilor chirurgicale și realizarea lucrărilor finale. Mă bucur că am acces la tehnologia și know-how-ul lor. Mulțumit de colaborare.

Dr. Mihai Sigartău

medic specialist chirurgie orală

Dr Simona Galan

Ca specialist în chirurgie orală, tratez zilnic cazuri de implantologie sau regenerare osoasă. Tehnicienii DigLab mă ajută foarte mult la planificarea cazurilor și execuția ghidurilor chirurgicale. Partea cea mai bună este că nu sunt limitată la un singur sistem de implanturi; ei fac ghiduri pentru majoritatea sistemelor de implanturi de pe piață.

Dr. Simona Galan

medic specialist chirurgie orală

Dr Stefana Joldea

Trimiteam mulți pacienți la Digiray pentru radiografii, iar acum am început să trimit pacienții pentru scanări intra-orale sau lucrări protetice. Tehnicienii mă ajută la planificarea tratamentului, wax-up-uri, provizorii, înregistrarea culorii etc. Pentru mine este important că mă pot baza pe specialiștii DigiLab și că sunt atenți la detalii.

Dr. Ștefana Joldea

medic stomatolog

Dr Lavinia Prodan

DigiLab mă ajută mult cu pacienții de ortodonție. De la amprentarea digitală, la analiza orto și analiza ocluziei cu Ortho Analyzer, set-urile de fotografii, radiografii și CBCT-uri, până la printarea modelelor în rășină.

Dr. Lavinia Prodan

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr Larisa Pop Trif

Am colaborat cu DigiLab pe restaurări integral ceramice și rezultatele au fost excelente. Au știința și răbdarea necesare pentru realizarea unor lucrări estetice. Se vede că sunt tineri, deschiși și dedicați.

Dr. Larisa Pop-Trif

medic stomatolog

Dr Cristian Pop, manager general DigiLab

Mă bucur că în sfârșit pot colabora cu cineva care are perspectivă și know-how în stomatologia digitală. Toată lumea vorbește despre asta. Tehnicienii de la DigiLab o și implementează. DiogiLab mă ajută cu pacienții pretențioși.

Dr. Cristian Pop

medic stomatolog MSc Oral ImplantologyÎntrebări uzuale
medici stomatologi

Vrei să știi care sunt cele mai uzuale întrebări ale medicilor stomatologi colaboratori, vizavi de serviciile si tehnologiile digitale?

  • Cum pot comanda serviciul de amprentare digitală la DigiLab?
  • Ce tipuri de amprente digitale pot efectua la DigiLab?
  • Ce tip de analize ortodontice se pot efectua cu Ortho Analyzer?
  • Cum pot beneficia de serviciu DSD (Digital Smile Design)?
  • Cum comand un ghid chirurgical la DigiLab?
Cum pot comanda serviciul de amprentare digitală la DigiLab?

Amprentarea digitală se realizează pe baza unei programări și a fișei de trimitere, în care se specifică tipul de scanare intra-orală dorită (hemiarcadă, arcadă completă +/- ocluzie) și adresa de e-mail unde se dorește trimiterea fișierelor.

Ce tipuri de amprente digitale pot efectua la DigiLab?

Cu ajutorul scannerului intra-oral 3Shape TRIOS®, putem realiza amprentarea digitală a arcadelor dentare, a preparațiilor, implantelor, modelelor de studiu, antagoniștilor și ocluziei.

Ce tip de analize ortodontice se pot efectua cu Ortho Analyzer?

Printre analizele ortodontice efectuate la DigiLab cu Ortho Analyzer se regăsesc următoarele: Bolton, Korkhaus-Schwartz, Overbyte / Overjet, harta ocluzală, cross section, cross section-arc, set-up-uri ortodontice, comparația modelelor.

Cum pot beneficia de serviciu DSD (Digital Smile Design)?

DSD-ul se poate realiza după fotografierea dentară a pacienților și trimiterea rezultatelor la DigiLab. Acest serviciu se poate efectua în laboratorul nostru sau chiar de către dumneavoastră, în cabinte care dețin un aparat DSLR cu obiectiv special.

Cum comand un ghid chirurgical la DigiLab?

Comanda se face pe baza unei fișe de laborator, în care se specifică sistemul de implant utilizat și tipul de ghid chirurgical dorit. Se comunică situația pacientului către tehnicienii noștri, pentru a stabili metoda de abordare particulară fiecărui caz. În funcție de aceasta, se decide care sunt următorii pași în realizarea ghidului. Se poate opta pentru un ghid chirurgical complet ghidat, caz în care medicul trebuie sa dețină kit-ul de chirurgie ghidată, sau parțial ghidat, caz în care DigiLab oferă trusa universală In2Guide.


ContactLocație

Cluj-Napoca
str. Observatorului, nr. 1-3


Telefon

0752 145 569
0758 033 376


E-mail

laborator@digilab.ro

DigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.