#comunicat de presă

Creșterea competitivității Clinică Dentară SRL prin diversificarea activității


SC CLINICA DENTARA SRL cu sediul în Zalău, jud. Sălaj, str. Tudor Arghezi, nr. 2, cod postal 450054, România, derulează începând cu 16.04.2018, proiectul cu titlul „Creșterea competitivității CLINICĂ DENTARĂ SRL prin diversificarea activității”, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.2 ”Sprijinirea creării și extinderii capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, și anume îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si Agentia pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, cod SMIS 111541.

Valoarea totală a proiectului este de 1,266,393,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 922,006,68 lei. Proiectul se implementează în Cluj-Napoca, Strada OBSERVATORULUI, Nr. 1-3, Bloc OS 1, Ap. 90, Judet Cluj, pe o durată de 22 luni. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 16.04.2018 – 29.02.2020.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investiții inițiale în cadrul societatii CLINICA DENTARA SRL prin diversificarea productiei unei unitati existente efectuandu-se produse (ghiduri chirurgicale si proteze dentare) care nu au mai fost realizate ex-ante in cadrul locatiei de implementare a proiectului (Cluj-Napoca, str. Observatorului, nr. 1-3, OS 1, ap. 90, jud. Cluj). Obiectivele proiectului sunt în strânsă legătură cu obiectivul specific aferent Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.2 ”Sprijinirea creării și extinderii capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, și anume îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Date de contact:
Pop Anca-Flavia, Administrator
tel: 0743 035 584
e-mail: ancapop@digiray.roDigiLAB logo


ContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Înscrie-te la newsletterul DigiLAB pentru a primi informații referitoare la oferte și reduceri pentru lucrări de laborator dentar.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLABContactLocație

Cluj-N, str. Observatorului 1-3


E-mail

laborator@digilab.roNewsletter


Abonează-te pentru a primi informații despre serviciile și produsele DigiLAB.
Social Media


Facebook

DigiLAB


Facebook Group

Digital dental community


Instagram

DigiLAB
Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.Copyright by DigiLAB 2019. Toate drepturile rezervate.